meld je hier aan voor een Erofeestje

 

Alle Erofeestjes zijn besloten en alleen toegankelijk na aanmelding en uitnodiging. Zowel stellen als single heren en dames zijn welkom. Na de definitieve uitnodiging gaan jullie deelnemen aan het meest actieve -niet commerciële- erotische swingersfeest/gangbang van Nederland!

De bescherming van jullie privacy staat bij ons voorop! Om er zeker van te zijn dat jullie gegevens discreet en anoniem worden verstuurd lopen de aanmeldingen voor alle Erofeestjes via de beveiligde (HTTPS) website van onze doorbabe Miss X (www.xxxclusive4u.nl).

Kies hieronder het juiste formulier voor aanmelding (formulier opent in nieuw venster):

- Aanmeldpagina voor stellen

- Aanmeldpagina voor single heren

- Aanmeldpagina voor single dames

Na het versturen van je aanmelding ontvang je een bevestiging per email. Check ook altijd je map "ongewenste berichten/spam" als je geen email ontvangt.


Wil je weten wat we met je gegevens doen? Bekijk ons privacybeleid dan hier.

Het kan in uitzonderlijke gevallen, vanwege de vele aanmeldingen, gebeuren dat je geen bericht krijgt. Je bent dan helaas niet uitgenodigd voor de party. We doen altijd ons uiterste best om iedereen tijdig bericht te sturen. Wie weet de volgende keer dan meer geluk.

We hopen jullie snel te zien op één van onze Erofeestjes, Laura en Mike.
Op SDC.com staat een gastenlijst voor onze feestjes. Die lijst is echter slechts een hele kleine (vaak slechte) indicatie van wie er komen.

Deze lijst is bij lange na niet compleet want er komen zeer veel niet-SDC mensen en/of mensen die zich direct (via de website) bij ons aanmelden en niet via SDC.

Wij zetten zelf nooit iemand op de SDC gastenlijst i.v.m. respect voor de privacy van onze gasten.

Kun je de lijst niet zien, of ben je nog geen lid van SDC?

Klik dan op de onderstaande banner voor een gratis 20 daags proefabonnement.

sdc

33