3

EROFEESTJES PARTY’S KALENDER:

 Klik op de onderstaande links of flyers voor meer informatie


2 november 2018: "Sluts & Studs" Party

sluts 02112018 300px

De zeer populaire "Sluts & Studs" party voor de allerlaatste keer in de "normale versie" op onze oude vertrouwde locatie. Maar geen nood! Ook in 2019 gaat deze topper natuurlijk gewoon verder op de nieuwe locatie.

Na deze party volgt op 23 november nog de laatste Greedy Girls Gangbang en op 14 december nemen we met een extra speciale party afscheid van Amersfoort.

Maar eerst dus deze laatste -reguliere- "Sluts & Studs" party op 2 november. Mis het dus niet! We nodigen actieve stellen en stoute dames weer van harte uit om aan te melden en mee te doen. Ook single mannen zijn natuurlijk weer welkom. Onze Miss X zal weer een selectie maken uit de aanmeldingen van de heren om de dames op en top te verwennen.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

23 november 2018: "Greedy Girls" Gangbang Party

gangbang 23112018 300px

De avond waar heel gangbangminnend Nederland intussen over praat. Beroemd om de prachtige en vooral liefhebbende dames en berucht om de actie die je nergens anders vindt!

De ware nympho's en de échte gangbangliefhebbers weten de "Greedy Girls" party van Erofeestjes te vinden. We gaan keihard knallen met ongeveer 15 tot maximaal 20 échte liefhebsters van veel en vaak hard mannenvlees.

Wil je als dame (van een stel of als single) meedoen met deze enorm populaire gangbang van Erofeestjes? Leuk! Meld je dan snel aan. Aanmelden gaat makkelijk en snel via onderstaande aanmeldlink. LET OP: we laten slechts een beperkt aantal stellen/dames toe want deze 100% nympho's willen natuurlijk wel aan hun trekken komen.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Miss X is natuurlijk voor deze heerlijke gangbang weer op zoek naar veel potente single heren. Aanmelden doe je makkelijk en snel via deze website en geloof ons: je gaat een onvergetelijke avond beleven!

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

14 december 2018: "Sluts & Studs - A Hard-Cor-e Goodbye" Party

sluts 14 12 2018 300px laatste

Dé party voor actief swingende stellen en singles die houden van een mannetje meer.

De beruchte "Sluts & Studs" neemt afscheid van Amersfoort. We verwachten voor deze party veel belangstelling van actieve stellen, stoute single dames en natuurlijk een leuk aantal lekkere heren. Voor de allerlaatste keer in Amersfoort gaan we heerlijk los met z'n allen.

Al heel veel leuke stellen en singles hebben zich aangemeld om er weer een topfeestje van te maken. Willen jullie er bij zijn? Wacht dan niet langer met aanmelden! Onze doorbabe Miss X zoekt natuurlijk ook weer potente heren ter verhoging van de feestvreugd.

Klik hier of op de flyer voor meer info

We gaan natuurlijk voor deze speciale avond ook wat leuke extra dingen doen ter verhoging van de sfeer en de actie. Wat dat precies is houden we nog even geheim

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Coming party's:

- 11 januari 2019 "New Years Bang 2019!" EERSTE OP NIEUWE LOCATIE (meer info volgt)

Vanaf januari 2019 gaan wij verhuizen naar een nieuwe locatie (ook in Midden-Nederland). De eerste party daar zal zijn op 11 januari met de altijd bomvolle New Years Bang! Abonneer nu op onze nieuwsbrief en lees altijd het laatste nieuws over onze party's en de nieuwe locatie.