3

EROFEESTJES PARTY’S KALENDER:

Klik op de onderstaande links of flyers voor meer informatie

LET OP: Alle feesten zijn besloten en exclusief toegankelijk na aanmelding en definitieve bevestiging. Single heren zonder goedkeuring van Miss X zal altijd toegang worden ontzegt.


23 november 2018: "Greedy Girls" Gangbang Party

gangbang 23112018 300px sold

De avond waar heel gangbangminnend Nederland intussen over praat. Beroemd om de prachtige en vooral liefhebbende dames en berucht om de actie die je nergens anders vindt!

De ware nympho's en de échte gangbangliefhebbers weten de "Greedy Girls" party van Erofeestjes te vinden. We gaan keihard knallen met ongeveer 15 tot maximaal 20 échte liefhebsters van veel en vaak hard mannenvlees.

Zin in wat voorpret? Een aantal van de aangemelde dames kun je nu alvast hier bekijken.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Update 16-11: LET OP! DIT FEEST IS VOLGEBOEKT.

 

14 december 2018: "Sluts & Studs - A Hard-Cor-e Goodbye" Party

sluts 14 12 2018 300px laatste

Dé party voor actief swingende stellen en singles die houden van een mannetje meer.

De beruchte "Sluts & Studs" neemt afscheid van Amersfoort. We verwachten voor deze party veel belangstelling van actieve stellen, stoute single dames en natuurlijk een leuk aantal lekkere heren. Voor de allerlaatste keer in Amersfoort gaan we heerlijk los met z'n allen.

Al heel veel leuke stellen en singles hebben zich aangemeld om er weer een topfeestje van te maken. Willen jullie er bij zijn? Wacht dan niet langer met aanmelden! Onze doorbabe Miss X zoekt natuurlijk ook weer potente heren ter verhoging van de feestvreugd.

Klik hier of op de flyer voor meer info

We gaan natuurlijk voor deze speciale avond ook wat leuke extra dingen doen ter verhoging van de sfeer en de actie. Wat dat precies is houden we nog even geheim

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

11 januari 2019: "Sluts & Studs" Party

newyear 11012019 website 300px

Eerste feest op de nieuwe locatie!

De geilste Nieuwjaarsparty van Nederland! De eerste keer in Club Organza en direct een XXL editie zodat zo veel mogelijk mensen kennis kunnen maken met deze prachtige club.

We vieren samen het nieuwe jaar op de matrassen en geloof ons, het gaat elk jaar weer compleet los! Meld je tijdig aan want dit feestje is razendsnel uitverkocht.

Ook single mannen zijn natuurlijk weer welkom. Onze Miss X zal weer een selectie maken uit de aanmeldingen van de heren om de dames op en top te verwennen.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Coming party's:

- 25 januari 2019 "Sluts & Studs Party" - Club Organza, Breukelen

- 15 februari 2019 - thema volgt - Club Organza, Breukelen

- 8 maart 2019 - thema volgt - Club Organza, Breukelen

- 29 maart 2019 - thema volgt - Club Organza, Breukelen

Vanaf januari 2019 gaan wij verhuizen naar onze nieuwe locatie, Club Organza in Breukelen (zeer centraal gelegen). De eerste party daar zal zijn op 11 januari met de altijd bomvolle New Years Bang! Abonneer nu op onze nieuwsbrief en lees altijd het laatste nieuws over onze party's en de nieuwe locatie.