3

EROFEESTJES PARTY’S KALENDER:

Klik op de onderstaande links of flyers voor meer informatie

LET OP: Alle feesten zijn besloten en exclusief toegankelijk na aanmelding en definitieve bevestiging. Single heren zonder goedkeuring van Miss X zal altijd toegang worden ontzegt.


14 december 2018: "Sluts & Studs - A Hard-Cor-e Goodbye" Party

sluts 14122018 300px sold

Dé party voor actief swingende stellen en singles die houden van een mannetje meer.

De beruchte "Sluts & Studs" neemt afscheid van Amersfoort. Er is voor deze party enorm veel belangstelling van actieve stellen, stoute single dames en natuurlijk een leuk aantal lekkere heren. Voor de allerlaatste keer in Amersfoort gaan we heerlijk los met z'n allen.

Al heel veel leuke stellen en singles hebben zich aangemeld om er weer een topfeestje van te maken.

Update 28-11: Vanwege de grote belangstelling is er alleen nog plek op de reservelijst.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

11 januari 2019: "Sluts & Studs" Party

newyear 11012019 website 300px

Eerste feest op de nieuwe locatie!

De geilste Nieuwjaarsparty van Nederland! De eerste keer in Club Organza en direct een XXL editie zodat zo veel mogelijk mensen kennis kunnen maken met deze prachtige club.

We vieren samen het nieuwe jaar op de matrassen en geloof ons, het gaat elk jaar weer compleet los! Meld je tijdig aan want dit feestje is razendsnel uitverkocht.

Ook single mannen zijn natuurlijk weer welkom. Onze Miss X zal weer een selectie maken uit de aanmeldingen van de heren om de dames op en top te verwennen.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

Even opletten: Ondanks dat dit een XXL feest is kunnen we maar een bepaald aantal mensen toelaten zodat men niet alleen een sta-plaats heeft maar ook voldoende ligplek ;-) We raden je/jullie dus aan ook voor deze party tijdig aan te melden.

 

25 januari 2019: "Sluts & Studs" Party

sluts 25012019 website 300px

Dé party voor actief swingende stellen en singles die houden van een mannetje meer.

De beruchte "Sluts & Studs" voor de eerste keer in Club Organza. Er is voor deze party enorm veel belangstelling van actieve stellen, stoute single dames en natuurlijk een leuk aantal lekkere heren. We gaan weer heerlijk los met z'n allen!

Deze XXX happy hardcore party is berucht bij veel leuke stellen en singles en het populairste en drukste Erofeestje. Ook als je nog niet bekend bent met Erofeestjes zijn jullie van harte welkom. Willen jullie er bij zijn? Wacht dan niet met aanmelden! Onze doorbabe Miss X zoekt natuurlijk ook weer potente heren ter verhoging van de feestvreugd.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Coming party's:

- 15 februari 2019 - Nieuw! "Face Down, Ass UP!" Kinky Gangbang (link) - Club Organza, Breukelen

- 8 maart 2019 - "Sluts & Studs Party" - Club Organza, Breukelen

- 29 maart 2019 - thema volgt - Club Organza, Breukelen

Vanaf januari 2019 gaan wij verhuizen naar onze nieuwe locatie, Club Organza in Breukelen (zeer centraal gelegen). De eerste party daar zal zijn op 11 januari met de altijd bomvolle New Years Bang! Abonneer nu op onze nieuwsbrief en lees altijd het laatste nieuws over onze party's en de nieuwe locatie.