sluts 07092018 website


- Datum: vrijdag 7 september 2018
- Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
- Locatie: Amersfoort (exacte locatie volgt na aanmelding en bij uitnodiging)
- Entreeprijs: Volgt bij uitnodiging of op aanvraag. Dames altijd gratis entree.


Erofeestjes is er na de zomervakantie weer helemaal klaar voor om heerlijk los te gaan op de "Sluts & Studs Party".
Een echt 100% actiefeestje zoals jullie van ons verwachten.

Het laatste Sluts & Studs feest voor de zomervakantie was in een mum van tijd uitverkocht dus voorkom teleurstelling en wacht niet te lang met aanmelden.

Wij zullen weer met meer dan 35 dames/stellen en meerdere heren feesten. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan. Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde erofeestjes gezelligheid.

Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder persé moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet. Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent.

Voor kijkers of dansers is op deze party (vanwege het thema) helaas weinig ruimte, voor actieve doeners des te meer. Nieuwe stellen krijgen uiteraard wel alle mogelijk om eerst even de sfeer te proeven.

Aanmelden is makkelijk. Ga naar de aanmeldpagina op deze website en kies het juiste aanmeldformulier.

Ben jij een single dame, man of een swingend stel en wil je meedoen? Reageer dan snel want het aantal plaatsen is beperkt.

Single heren worden na hun aanmelding geselecteerd door Miss X, onze digitale doorbabe. Zij kiest voor ons uit de vele aanmeldingen de leukste en lekkerste mannen uit. Haar keuze is bindend en dus niet open voor discussie.

Dit is je kans om eens met leuke, relaxte en vooral ook lekker actieve mensen te feesten.

Meer weten of een vraag? Mail ons dan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (niet voor aanmeldingen!)

 

Tot snel bij ons,

 

Laura en Mike