facedown 15022019 website

- Datum: vrijdag 15 februari 2019
- Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza | Breukelen
- Entreeprijs: Volgt bij uitnodiging of op aanvraag. Dames en actieve stellen gratis entree (Condooms, buffet etc incl.)
- Besloten party. Alleen toegang na aanmelding en goedkeuring/uitnodiging


'Face Down, Ass UP!' - Play, fun & hardcore sex

Voor Kinky People, Hardcore Sex Animals en (soft) BDSM Lovers

De nieuwe party van Erofeestjes met het motto "Let's Play the Kinky Way".

Vanwege de grote vraag naar dit thema hebben we de beruchte en zeer polulaire "Sluts & Studs" uitgebreid met iets extra's. Noem het "Sluts 2.0".

Dit is een vernieuwende XXX hardcore kinky & fetish party waarbij jullie écht jezelf kunnen zijn en je helemaal vrij voelen in je seksualiteit.

Ben jij een echte nympho en/of zijn jullie echte full-swap swingers? De aanwezige (geselecteerde) heren, de gelijkgestemde stellen, de stoute single dames én de centrale zachte 'playground' garanderen dat je volledig aan je trekken komt.

Krijg je niet genoeg van het heerlijke gevoel leer, latex, rubber aan je lijf en een avond en nacht helemaal uit je dak gaan? Wij willen jouw outfit bewonderen!

Ga je liever voor de wat hardere aanpak tijdens een geblindoekte sekssessie, de gloryholes, een bukkake, deeptroath gagging, rapeplay met BBC's, handboeien of...... You name it. Op deze party kan en mag namelijk (bijna) alles (uitgezonderd plas, poep, bloed!). En vooral: er moet niets!

 

 

Ben jij geïnteresseerd in (soft) BDSM maar heb je de zweep nog nooit mogen voelen of hanteren? Dan kun je daar aan proeven in onze "Billenkoek Hoek" of spelen op de "Zolder der Zonden" met professionele attributen!

Of wil jij je bi-seksualiteit eens (verder) ontdekken, vrij rondlopen in de kleding die bij jou past zonder oordelende blikken? Dan is ‘Face Down, Ass Up’ dé party voor jou of voor jullie.

Dit nieuwste thema van Erofeestjes is een feest waarbij iedereen zijn grenzen kan verkennen en mag genieten van verleiding, uitdaging, spel én seks. Een ontdekkingstocht door jouw (seksuele) fantasieën op een plek waar alle varianten van seks samenkomen. Wij bieden jullie de gelegenheid, veilige omgeving en discretie en jullie bepalen zelf waar de spannende reis begint en eindigt.

Onze feesten onderscheiden zich door de respectvolle, open-minded en actieve sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en dat willen we zeker ook met ‘Face Down, Ass Up’ weer realiseren. Naast het BDSM spel is er natuurlijk ook alle ruimte om op andere manieren met elkaar te spelen.

Onze DJ's staan weer klaar voor lekkere ondersteunende vibes en tijdens je "chill-out time" kun je genieten van de gratis home-made catering 'by Bonita'.

Let op: Dit is een hardcore kinky seksparty waar overal seks is toegestaan. Dus stoor jij je aan seks tijdens het (BDSM-) spel of andersom: kom dan vooral niet!

Aanmelden kan simpel en snel via ons aanmeldformulier.

Zoals bij al onze feesten is ook 'Face Down, Ass Up' jullie feest en bepalen jullie zelf wat er wel en niet gebeurd. Stellen en alleengaanden zijn van harte welkom. Zowel ervaren als beginnende geïnteresseerden nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan dit nieuwe feestje.

Ook single heren zijn dus van harte welkom om zich aan te melden! De alleengaande heren zullen, zoals vanouds, worden geselecteerd door Miss X.

En om de feestvreugde te verhogen regelen we bij elke ‘Face Down, Ass Up Party’ ook een demonstratie (passend in het thema) waar je niet alleen naar mag kijken maar ook zelf aan mag proeven.

Kleding in de stijl van het thema wordt zeer op prijs gesteld maar niet verplicht. Zelf speeltjes meenemen mag uiteraard ook.

We willen langzaam dit feestje zo gaan vorm geven, zoals jullie het willen zien. Dus ideeën zijn meer dan welkom en zullen bij een volgend feest mogelijk al te zien en te voelen zijn. Het eerste feest beginnen we als "try out", maar het is helemaal afhankelijk van je/jullie eigen input waar we samen kunnen eindigen.

De 'Face Down, Ass Up' wordt slechts enkele malen per jaar georganiseerd. Willen jullie deelnemen aan dit hardcore kinky seksfeestje? Meld je dan snel aan en ervaar zelf deze nieuwe party van Erofeestjes.

Nu aanmelden →.

 

 

 logo tussen


 

 Disclaimer :

Zoals bij elk van onze feesten geldt natuurlijk dat het vooral jullie feest is, jullie bepalen altijd zelf wie,wat, wanneer en hoe je iets doet. Bij ons komen geen betaalde seks-werkers,dames van plezier en dergelijke, maar lekkere, leuke en vooral ook geile mensen zoals jij en ik, wij bieden dan ook geen seks-garantie of iets dergelijks

sluts 08032019 website


- Datum: vrijdag 8 maart 2019
- Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza - Breukelen
- Entreeprijs: Volgt bij uitnodiging of op aanvraag. Dames altijd gratis entree.


Erofeestjes is er weer helemaal klaar voor om heerlijk los te gaan op de "Sluts & Studs Party" in Club Organza. Een echt 100% actief doenersfeestje zoals jullie van ons verwachten.

De "Sluts & Studs" party is ons populairste feest met altijd veel aanloop dus wacht niet te lang met aanmelden.

Het dak gaat er weer af met veel actieve dames, stellen en meerdere single heren. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan met een mannetje meer. Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde Erofeestjes gezelligheid.

Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder persé moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet. Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent.

Voor kijkers of dansers is op deze party (vanwege het thema) helaas wat minder ruimte, voor actieve doeners des te meer. Nieuwe stellen krijgen uiteraard wel alle mogelijk om eerst even de sfeer te proeven.

Aanmelden is makkelijk. Ga naar de aanmeldpagina op deze website en kies het juiste aanmeldformulier.

Ben jij een single dame, man of een swingend stel en wil je meedoen? Reageer dan snel want dit feest is vaak al vroeg volgeboekt.

Single heren worden na hun aanmelding geselecteerd door Miss X, onze digitale doorbabe. Zij kiest voor ons uit de vele aanmeldingen de leukste en lekkerste mannen uit. Haar keuze is bindend en dus niet open voor discussie.

Dit is je kans om eens met leuke, relaxte en vooral ook lekker actieve mensen te feesten.

Meer weten of een vraag? Mail ons dan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (niet voor aanmeldingen!)

 

Tot snel bij Erofeestjes,

 

Laura en Mike

 

 

 

sluts 25012019 website


- Datum: vrijdag 25 januari 2019
- Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza | Breukelen
- Entreeprijs: Volgt bij uitnodiging of op aanvraag. Single dames altijd gratis entree.


De beroemde en beruchte "Sluts & Studs Party" staat weer voor de deur.
Een echt 100% actiefeestje zoals jullie van ons verwachten met actieve stellen en singles. Uiteraard zijn op dit feestje met mannenoverschot alleengaande mannen van harte welkom om zich aan te melden.

Dit is de drukstbezochte en meest populaire party van Erofeestjes en vaak al ruim van tevoren volgeboekt. Wij adviseren je om dus niet te lang te wachten met aanmelden.

Wij zullen weer met de meest actieve dames, stellen en meerdere extra heren feesten. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan. Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde erofeestjes gezelligheid.

Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder persé moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet. Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent.

Voor kijkers of dansers is op deze party (vanwege het thema) helaas iets minder ruimte, voor actieve doeners des te meer. Nieuwe stellen krijgen uiteraard wel alle mogelijk om eerst even de sfeer te proeven.

Dit is een besloten party. Aanmelden is makkelijk. Ga naar de aanmeldpagina op deze website en kies het juiste aanmeldformulier.

Ben jij een single dame, man of een swingend stel en wil je meedoen? Reageer dan snel want het aantal plaatsen is beperkt.

Single heren worden na hun aanmelding geselecteerd door Miss X, onze digitale doorbabe. Zij kiest voor ons uit de vele aanmeldingen de leukste en lekkerste mannen uit. Haar keuze is bindend en dus niet open voor discussie.

Dit is je kans om eens met leuke, relaxte en vooral ook lekker actieve mensen te feesten in één van de mooiste clubs van Nederland.

Meer weten of heb je een vraag? Mail ons dan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (niet voor aanmeldingen!)

 

Tot snel bij ons,

Laura en Mike