gangbang 28092018 website

- Datum: vrijdag 28 september 2018
- Tijd: van 20.30 tot 02.00 uur
- Locatie: Amersfoort stad (exacte locatie volgt na aanmelding en bij uitnodiging)
- Entreeprijs: Volgt bij uitnodiging of op aanvraag. Dames en actieve stellen gratis entree (Condooms, buffet etc incl.)


Heren meld u snel aan, want dit feest is in no time uitverkocht !

Het allerheetste feest van Nederland !

Wij presenteren ons heftigste feestje: de "Greedy Girls" Giga-Gangbang Party!

Deze knalparty stond bekend als de Giga-Gangbangparty maar vanwege nieuwe wetgeving hebben we besloten de naam aan te passen. De actie is er echter niet minder om!

15 tot 18 van de allergeilste dames die wij kennen, komen speciaal voor jullie naar ons toe met maar één doel: zo geil mogelijk en zo vaak mogelijk genomen te worden.

Deze meiden willen heel veel mannenvlees en vooral ook jouw zaad! Dit zijn de sletten waar iedere man van droomt, zaadvragende nymfomane meiden die nooit genoeg hebben!
En... het zijn geen ingehuurde dames van plezier maar echte geile vrouwen die jou niet zo snel mogelijk willen afwerken maar juist verlangen dat jij hun tot het uiterste keihard verwent!

Altijd al zelf eens een keer een echt geile orgie mee willen maken? Nog nooit een DP gedaan of een bloedmooie vrouw zien squirten?
Wel eens deelgenomen aan een bukkake?

Bij ons kan dat, wij hebben ze namelijk gevonden: de geilste dames van Nederland

Van pijpen zonder condoom tot zaaddouches van squirten tot DP's, snowballen (bijna) alles kan! Bij ons komen de echte liefhebsters die niet snel genoeg hebben.

Wij zijn altijd op zoek naar potente mannen.

Heren meld u dus snel aan want dit feest is heel snel uitverkocht.

Als er nog een stel of dame is dat mee wil doen? Dat kan natuurlijk ook. Er is nog plek over voor een heerlijke nymphomane dame/stel.

Voor kijkers is op deze party helaas geen ruimte voor doeners des te meer.

Aanmelden kan simpel en snel via ons aanmeldformulier.

Wij zien jullie graag op deze vrijdagavond/nacht tijdens de Greedy Girls Gangbang.

 

 

 logo tussen


 

 Disclaimer :

Zoals bij elk van onze feesten geldt natuurlijk dat het vooral jullie feest is, jullie bepalen altijd zelf wie,wat, wanneer en hoe je iets doet.Bij ons komen geen betaalde seks-werkers,dames van plezier en dergelijke, maar lekkere, leuke en vooral ook geile mensen zoals jij en ik, wij bieden dan ook geen seks-garantie of iets dergelijks