facedown 15022019 website

- Datum: vrijdag 15 februari 2019
- Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza | Breukelen
- Entreeprijs: Volgt bij uitnodiging of op aanvraag. Dames en actieve stellen gratis entree (Condooms, buffet etc incl.)


'Face Down, Ass UP!' - Play, fun & sex

Voor Kinky People, Gangbang Animals en (soft) BDSM Lovers

De nieuwe party van Erofeestjes met het motto "Let's Play the Kinky Way".

Dit is een vernieuwende XXX hardcore kinky party waarbij écht alles mag en vooral niets moet. Hier kun je jezelf zijn en je helemaal vrij voelen in je seksualiteit.

Ben jij een echte gangbang-nympho of zijn jullie echte full-swap swingers? De aanwezige (geselecteerde) heren, de gelijkgestemde stellen, de stoute single dames én de centrale zachte 'playground' garanderen dat je volledig aan je trekken komt!

Ben jij geïnteresseerd in (soft) BDSM maar heb je de zweep nog nooit mogen voelen of hanteren? Dan kun je daar aan proeven in onze "Billenkoek Hoek"!

Of wil jij je bi-seksualiteit eens (verder) ontdekken, vrij rondlopen in de kleding die bij jou past zonder oordelende blikken? Dan is ‘Face Down, Ass Up’ dé party voor jou of voor jullie.

Dit nieuwste thema van Erofeestjes is een feest waarbij iedereen zijn grenzen kan verkennen en mag genieten van verleiding, uitdaging, spel én seks. Een ontdekkingstocht door jouw (seksuele) fantasieën. Wij bieden jullie de gelegenheid en je bepaalt zelf waar de spannende reis begint en eindigt. Niets moet, veel mag.

Onze feesten onderscheiden zich door de respectvolle, open-minded en actieve sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en dat willen we zeker ook met ‘Face Down, Ass Up’ weer realiseren. Naast het BDSM spel is er ook alle ruimte om op andere manieren met elkaar te spelen.

Let op: Dit is een hardcore kinky seksparty in één grote ruimte, dus stoor jij je aan seks tijdens het BDSM-spel: kom dan vooral niet!

Aanmelden kan simpel en snel via ons aanmeldformulier.

Zoals bij al onze feesten is ook 'Face Down, Ass Up' jullie feest en bepalen jullie zelf wat er wel en niet gebeurd. Stellen en alleengaanden zijn van harte welkom. Zowel ervaren als beginnende geïnteresseerden nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan dit nieuwe feestje.

Ook single heren zijn dus van harte welkom om zich aan te melden! De alleengaande heren zullen, zoals vanouds, worden geselecteerd door Miss X.

En om de feestvreugde te verhogen regelen we bij elke ‘Face Down, Ass Up Party’ ook een demonstratie (touwtjes, zwepen etc.) waar je niet alleen naar mag kijken, maar ook aan mag proeven. Kleding in de stijl van het thema wordt zeer op prijs gesteld maar niet verplicht. Zelf speeltjes meenemen mag uiteraard ook.

We willen langzaam dit feestje zo gaan vorm geven, zoals jullie het willen zien. Dus ideeën zijn meer dan welkom en zullen bij een volgend feest mogelijk al te zien en te voelen zijn. Het eerste feest beginnen we als "try out", maar het is helemaal afhankelijk van je/jullie eigen input waar we samen kunnen eindigen.

De 'Face Down, Ass Up' wordt slechts enkele malen per jaar georganiseerd. Willen jullie deelnemen aan dit hardcore kinky seksfeestje? Meld je dan snel aan en ervaar zelf deze nieuwe party van Erofeestjes.

 

 

 logo tussen


 

 Disclaimer :

Zoals bij elk van onze feesten geldt natuurlijk dat het vooral jullie feest is, jullie bepalen altijd zelf wie,wat, wanneer en hoe je iets doet. Bij ons komen geen betaalde seks-werkers,dames van plezier en dergelijke, maar lekkere, leuke en vooral ook geile mensen zoals jij en ik, wij bieden dan ook geen seks-garantie of iets dergelijks