22

"Sluts & Studs" swingers & singlesparty

De Sluts & Studs is ons best bezochte feestje. Hierdoor kan het voorkomen dat we vol zitten als je je te laat aanmeldt. De naam dekt de lading volledig: een happy hardcore gezelschap dat zich heerlijk laat gaan in een geweldige ambiance. Het geilste en meest actieve feest van Nederland, nergens zie je zo veel actie, genot en geilheid om je heen als hier. Dit feest is echt voor de liefhebbers van actie, de doeners onder ons. Hier kan heel veel, maar uiteraard alleen met wederzijds goedvinden. Wij hebben een doorbabe (Miss X) die voor ons de leukste mannen uit kiest uit de vele aanmeldingen die wij krijgen. Zij bepaald wie er wel of niet wordt uitgenodigd. Er geldt een maximum aan het aantal uitgenodigde heren. Dit is een feest speciaal voor de dames en stellen die graag meerdere seks-partners hebben op 1 avond.

Zoals bij elk van onze feesten geldt natuurlijk dat het vooral jullie feest is, jullie bepalen altijd zelf wie, wat, wanneer en hoe je iets doet. Bij ons komen geen betaalde sekswerkers (dames van plezier en dergelijke), maar lekkere, leuke en vooral ook geile mensen zoals jij en ik, wij bieden dan ook geen seksgarantie of iets dergelijks. Wij verplichten niemand tot iets. Wil je met je partner eerst een keertje komen kijken dan adviseren wij je om dit van tevoren even bij je aanmelding te vermelden. We nemen dan wat extra tijd voor jullie voor een introductie en uitleg.

 

"Greedy Girls Giga-Gangbang" Party

De Greedy Girls Giga-Gangang Party is helemaal hot! (voorheen bekend als Giga-Gangbang!) Mogelijk de grootste gangbang in Nederland met 100% onbetaalde meiden en MILF's. Omdat we steeds meer lekkere dames hebben leren kennen die nooit genoeg mannen kunnen verslinden, hebben we voor hen de Greedy Girls Giga-Gangbang Party gecreeërd. Op deze party's laten we slechts een 12 tot 15-tal dames toe die helemaal los willen gaan, geen geaai, geflirt of sweettalk maar lekker veel seks met zoveel mogelijk mannen erbij. We laten dus niet zomaar iedere dame meedoen, alleen de echte leifhebsters van veel mannenvlees. Ben jij zo'n onverzadigbare vrouw (van een stel)? Meld je dan zeker eens aan. Dit is een unieke ervaring. De heren worden uiteraard weer geselecteerd door onze Miss X en hierbij zal zij iets minder streng zijn dan anders, maar zeker niet de wensen van de dames uit het oog verliezen. Om het nog leuker te maken voor de jongemannen (-30 jr.) geven we bij het eerste bezoek 20% korting op de entree *.

We benadrukken dat we geen betaalde dames ontvangen of uitnodigen. Dit is een echt Erofeestje door én voor liefhebbers en -hebsters.


Wij hopen jullie snel welkom te mogen heten op ons Erofeestje.

Laura en Mike

3

* korting geldt alleen voor heren onder de 30 jaar en nooit in combinatie met bijvoorbeeld SDC armbandkortingen etc.