11Erofeestjes, al jarenlang het vertrouwde adres voor de allerlekkerste erotische party's. 100% door én voor actieve swingers en singles.

Zijn jullie soms ook wel even klaar met erotische party's en parenclubs waar het vaak meer draait om dansen, showen en oordelende blikken? Waar het vaak ontbreekt aan echte actie op de matrassen? Dan ben je bij Erofeestjes aan het juiste adres.

Bij ons moet je zijn voor een adult-party waar het altijd gezellig is en maar bovenal een feestje waar volop actie te beleven valt. Feestjes voor "doeners" dus. Zowel stellen als single mannen en vrouwen zijn van harte welkom bij ons. Erofeestjes is een niet commerciële organisatie dus zeer lage entree en met oog voor jullie wensen.

Wij organiseren feestjes met twee thema's, beiden besloten en toegang na goedkeuring. Als eerste de "Greedy Girls" Giga-Gangbang waar werkelijk alle remmen los gaan. Met maximaal 15 dames/stellen, van ranke petit tot rondborstige MILF, en een groot aantal zeer potente heren. Wij hebben een maximum aan dames ingesteld om er zeker van te zijn dat er genoeg aanbod aan heren is en iedereen voldaan en tevreden weer naar huis gaat. De grootste niet-commerciële gangbang in Nederland met 100% nympho liefhebsters!

Voor deze party is er vaak een wachtlijst voor zowel de dames, stellen als heren. Wij adviseren dus om tijdig aan te melden.

Lees meer over onze thema-party's →

 

Ons klapstuk is de befaamde en razend populaire "Sluts & Studs" party. Een happy hardcore party die zich onderscheid van de gemiddelde parenavond in een club of gangbang door het grote aantal actieve dames en stellen die ons steeds weer weten te vinden. Een avond voor echte "doeners". Op deze party laten we uiteraard ook een heerlijk aantal extra (geselecteerde) single heren toe om de dames op en top te verwennen.

Op het laatste feest kun je van alles meemaken. Van squirten tot bukkake en van dubbele penetratie tot snowballen, trio's, quatro's en veelvouden daarvan. Lekker los gaan in de swing of aan de bar op de bank. Waar jullie maar willen. Wij kijken niet raar op van wat lichte SM spelletjes of een paar dames die met een strap-on aan de gang gaan. Bij ons kan je het net zo gek en geil maken als je wilt, maar altijd met respect naar de andere bezoekers.

Lees meer over onze thema-party's →

 

De verschillende thema's trekken ieder een eigen publiek en hebben ook een eigen sfeer. Daarbij is jullie een geweldige avond bezorgen ons ultieme doel. Wij ontvangen je nog ouderwets gastvrij, met een zoen of een hand. Betaalde dames 'van plezier' tref je bij ons niet aan, alleen echte liefhebbers. Alle feestjes zijn besloten en alleen toegang na aanmelding en goedkeuring.
Omdat onze doorbabe Miis X selectief te werk gaat bij het toelaten van de alleengaande mannen zul je bij ons geen vreemde snuiters of nare sujetten aantreffen. Mede hierdoor weten krijgen wij ook steeds vaker single dames op bezoek die weten dat ze bij ons heerlijk kunnen feesten zonder nare bijeffecten. Wij zijn heel zuinig op al onze gasten en jullie veiligheid en privacy staan bij ons hoog in het vaandel.

Single mannen kunnen meer info over deelnemen lezen op de website van Miss X.

Bij ons komen heel veel verschillende stellen van jong tot volwassener, van petit tot lang, van rank tot meer gevuld, kortom van de bankier tot de bakker. Kunnen jullie je vinden in bovenstaande? Lees dan vooral verder op onze website en wie weet ontmoeten we elkaar snel op één van onze Erofeestjes. Onze agenda is altijd up-to-date en aanmelden gaat makkelijk en snel.

Wij hopen jou/ jullie binnenkort te mogen ontvangen op ons Erofeestje.

Laura en Mike

111