xxl 13072108 website


- Datum: vrijdag 13 juli 2018
- Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza - Breukelen (Utr.)  Eenmalig op andere locatie!
- Besloten party. Aanmelden verplicht.
- Op deze avond geen kortingen of free-entry geldig (behalve SDC bracelet korting).


Een eenmalige en vooral bijzondere zomerparty van Erofeestjes.

Vrijdag 13 juli va. 21.00 uur | Sluts & Studs XXL Summer Party

DE ZOMERPARTY VAN EROFEESTJES!

Dit wordt een avond en nacht om nog heel lang van na te genieten. Hét feest voor actieve stellen en singles die graag een mannetje meer erbij willen hebben. We nodigen je van harte uit om je aan te melden en mee te doen de de meest actieve swingerstellen, single ladies en leuke mannen.

En we gaan dit keer groots! Op slechts een kleine 15 minuten afstand van de vertrouwde locatie (net buiten Utrecht dus perfect centraal gelegen) hebben we bij Club Organza de perfecte plek gevonden om jullie te ontvangen voor onze XXL Summerparty. Moderner, groter, meer luxe en meer actie. Meer info en foto's vind je op de website van Club Organza.

We feesten weer gezellig in één ruimte (bovenverdieping is gesloten) maar het is niet voor niets een zomerparty dus speciaal voor dit feestje hebben we (bij mooi weer) de outdoor area ook open waar jullie kunnen relaxen in de (hopelijk aanwezige) zomerse avondzon en daarna "bangen onder de sterren".

Met leuke en actieve stellen, een lekker aantal, door Miss X geselecteerde, single heren en stoute single ladies gaan we keihard los tot in de late uurtjes. Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, openminded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

Zoals altijd feesten we dus in één grote ruimte met gezellige en goedgevulde bar, lekkere loungebanken, heerlijke muziek en natuurlijk een extra grote "zachte vloer".

Een team van SDC.com is vandaag ook aanwezig en zij verloten een gratis jaarlidmaatschap! Ook kun je vandaag je bracelet ophalen als je die nog niet hebt.

Maar er is meer! Dit wordt een avond met vele speciale verrassingen en leuke extra's. We verklappen natuurlijk nog niks maar jullie gaan er zeker van genieten. En dat allemaal zonder extra entreekosten! Alle actieve stellen en natuurlijk ook single heren en dames kunnen zich vanaf nu aanmelden om deel te nemen aan dit zeer bijzondere Erofeestje.

Wacht niet tot het laatste moment want vol is ook echt vol. En geloof ons, de aanmelding stromen nu al binnen. Let wel op: dit is een feestje voor actief swingende doeners. Voor kijkers, barhangers en urenlange dansers is er iets minder ruimte.

Belangrijk voor vaste bezoekers: Een aantal dingen zullen op detail wel iets anders zijn dan jullie gewend zijn op onze huidige locatie. Hierover krijgen jullie uitgebreid bericht in de uitnodiging.

Tip voor de single heren: Wil jij als een ware gigolo een onvergetelijke avond meemaken? Stuur dan snel je motivatie met meer dan één regel en een herkenbare foto bij je aanmelding.

13072018 Organza banner

Drempelvrees of bang voor hoge kosten? Nergens voor nodig! Zowel de entreeprijs als de sfeer blijft hetzelfde. Wij ontvangen jullie nog ouderwetsch met een ferme handdruk en voor de dames een welgemeende kus. Erofeestjes is er tenslotte voor én door liefhebbers.

We vinden het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Erofeestjes is een niet-commerciële organisatie met een besloten deurbeleid. Onze feestjes zijn er voor de actieve stellen en singles. Dus geen betaalde dames van plezier en geen verplichte nummertjes. Iedereen is in principe welkom: slank of iets voller, jong en onderzoekend of al wat ouder en ervaren, van bakker tot bankier. Wij zorgen altijd voor de juiste mix van de dames en heren, mensen én wensen.

Dus als jullie twijfelen... hak de knoop door en kom gezellig mee feesten.

Let wel op! Dit is een besloten feest! Vooraf aanmelden is verplicht. Geen toegang zonder uitnodiging.

Aanmelden gaat makkelijk en snel via ons aanmeldformulier.

Meer informatie voor stellen lezen jullie op de site van Miss X.

Hopelijk zien we jullie op vrijdag 13 juli!

Mike & Laura

Team Erofeestjes